Normkreativ varumärkesutveckling och
innehållspaket till sociala medier.

Din Gravidcoach drivs av Anna Tallwe som erbjuder tjänster som coachande gravid-doula, yogainstruktör och föreläsare för blivande föräldrar. Anna kontaktade oss eftersom hon fått frågor kring hur hon arbetar inkluderande med olika sorters familjekonstellationer. Hennes tjänster vände sig redan till alla föräldrar och närstående till det kommande barnet, men hon behövde hjälp med att anpassa kommunikationen för att bättre förmedla detta.

 
 

Vi svarade med en genomlysning av befinlig hemsida och blogg som resulterade i hållpunkter för en mer varumärkesstärkande tonalitet och ett inkluderande språk. Vi levererade även ett innehållspaket med 10 poster för sociala medier.

 

Hellbjörn Schedwin öppnade ögonen för mig kring vad det är jag behöver. Nu kan jag se mitt varumärke och min kommunikation ur ett annat perspektiv.
— Anna Tallwe, coach och grundare av din Gravidcoach