Hellbjörn Schedwin merchandise

Javisst, nu finns det finfina tygkassar redo att bäras runt på konferenser, festivaler och i diverse stadshus. Om du skulle vilja lägga vantarna på en, hojta till så ordnar vi det!

Hör av dig till kajsa@hellbjornschedwin.se

Om varför vi håller på med det vi håller på med

Om varför vi håller på med det vi håller på med

 

Vi hade inte bara förberedande möten inför Almedalen när vi var i Stockholm häromveckan. Vi passade också på att träffa Anna Järphammar som driver magasinet Live Well. Hon intervjuade en av oss och fotograferade oss båda utanför Stadsbiblioteket i Observatorielunden. Det var megakul och väldigt intressant att få rannsaka sig själv och anledningarna till att vi gör det vi gör.

Läs artikeln här.  

Regnbågsfärgat innehållspaket för alla kanaler

Visste ni att personer som lever med funktionsvariation nästan alltid tas för givet vara heterosexuella? Det är som att omgivningen tänker att det räcker med en normbrytning. ”Du lever med funktionsnedsättning – ska du vara gay också?"

Om det och annat pratade vi med Jack Lukkerz, sexolog och forskare, inför West Pride 2016.

 

West Pride firade 10 år i år och för att uppmärksamma Feministiskt initiativ Göteborgs programpunkt och festivalen i stort satte vi ihop ett kommunikationspaket med innehåll som flätades samman över alla kanaler.

Förutom Fi Göteborgs egen sajt använde vi en för ändamålet byggd guide som agerade hem för mycket av innehållet. West Prides eget programblad innehöll otroligt många roliga programpunkter, med evenemang över hela Göteborg. Vi tog fram en mindre, Fi-kurerad, guide som även innehöll tips på Göteborgsfavoriter i närheten av respektive evenemang – något för alla inresta gäster, tänkte vi.

 

Vi tog fram bilder för Instagram, Twitter och Facebook för att kunna publicera länkar till vår egenbyggda guide samt till Fi:s hemsida före och under West  Pride. Bilderna har en röd tråd i de pins som syns på närbilderna av olika klädesplagg. Normkreativa pins, så klart :)

Pressmeddelande: De lämnar DigitasLBi av livsviktiga skäl

Pressmeddelande: De lämnar DigitasLBi av livsviktiga skäl

CD:n och copywritern på DigitasLBi hoppar av och startar eget. Nya byrån Hellbjörn Schedwin är sprungen ur en gemenskap önskan om en hållbar och jämlik värld. Och ganska mycket tankar på döden. 
"När det känns läskigt att kasta sig ut och starta eget påminner vi oss om allas begränsade livstid. Det gäller liksom att göra det mesta av det", kommenterar Maria Hellbjörn.