Genomtänkt omtanke ingår jämt

Vill du nå ut och samtidigt göra världen bättre? Då har du hittat rätt. Vi är experter på att skapa innehåll för digitala medier, men kan lika väl göra din personaltidning, styra upp ett event, hålla föreläsning på din kickoff eller skriva dina pressreleaser. Läs mer om våra tjänster nedan.  

 
 
www.GIFCreator.me_Ayw2Gd-2.gif
 

kampanjer över alla kanaler

Vi älskar att få frågan: ”Vi vill nå ut med det här, hur ska vi göra?” Vi är proffs på digitala medier och mänskligt beteende på internet och tycker mycket om att ta fram kampanjidéer som vi sedan gör ut och anpassar efter målgrupp och kanal för bästa möjliga sprängkraft och spinn.

 

ukk-magazine.jpg

Journalistik och content marketing

Vi tar gärna på oss skribentuppdrag, såväl journalistik som content marketing. Vi kan också ta ansvar för hela produktionen av din personal- eller kundtidning – oavsett om den ska tryckas på papper eller publiceras digitalt.

Varumärkesutveckling & visuell identitet

Vill du attrahera nya målgrupper med hjälp av visuella förändringar? Behöver du en grafisk profil eller designhjälp till hemsidan, foldern, kampanjidén eller logotypen? Vi kan bistå med såväl analys som idé och produktion. 

 

Press & PR

Vi skriver din pressrelease och ser till att den hamnar rätt, vi hanterar pressen i samband med ditt event och vi kan agera presskontakt. Med många års erfarenhet av pressarbete och flera hundra utskick i ryggen vet vi hur en gångbar vinkel ser ut.

almedalen_1.jpg

Moderatorsuppdrag

Ge oss ämnet för ditt nästa panelsamtal så ordnar vi frågeställningar, håller i eventuella förmöten och ser till att en journalist modererar samtalet på scenen.  Vi kan också ta fram grafiskt presentationsmaterial som förstärker det som diskuteras.  

Föreläsningar

”Vad är egentligen normkreativitet och varför är det bra för mig?” Boka en föreläsning med oss så får du veta varför normkritik är oundvikligt om du ska bli valbar i framtiden. Vi utlovar starka data och privata erfarenheter från reklamvärlden. Forskningsrapporter och humor – alla ska med.

 
 

ILLUSTRATION

Vi älskar att arbeta med illustrationer, då de går att utforma med exakt de attribut som situationen kräver. På så vis är illustrationer det perfekta normkreativa verktyget. Med till synes små medel skapar vi uttryck som fotografiet inte klarar.