Hellbjörn Schedwin. En fullservicebyrå.Vår formel

Vi är en fullservicebyrå som skapat strategier och innehåll för privata bolag och offentlig verksamhet sedan 2015. 

Oavsett vad vi tar oss an lutar vi oss mot vår värdegrund som är antirasistisk, feministisk och grön. Vi arbetar normkreativt och anlitas som föreläsare, undervisare och moderatorer i sammanhang där det handlar om normer.  


Våra hantverk

Vi levererar högsta kvalitet inom research, analys, kommunikations-, design- och digitala mediestrategier, copywriting, webbutveckling, UX, art direction, journalistik, press & PR, produktion av rörligt innehåll, illustration och fotografi. 


Uppdragsgivare

Våra kunder verkar inom näringslivet och den offentliga och ideella sektorn. Hellbjörn Schedwins ambition är alltid att skapa ett tryggt och fruktsamt partnerskap utan prestige där vi tillsammans formulerar syfte och mål.  


Hellbjörn och Schedwin

Maria och Kajsa grundade Hellbjörn Schedwin 2015 med målsättningen att samarbeta med varumärken och människor som delar uppfattningen om att intelligent kommunikation kan driva både försäljning och beteendeförändring.


Maria Hellbjörn VD och kommunikationsstrateg

Journalist med bakgrund inom content marketing och PR och projektledning i tv-branschen. Vill inte slösa bort sin egen eller annans arbetstid på projekt utan syfte. 

-

Kajsa Schedwin Kreativ chef och digital kommunikationsstrateg

Art director och designer med 15+ års erfarenhet från reklam- och digitalbyråbranschen. Föredrar ödmjukhet.

Hellbjörn SchedwinGP's näringslivsprofil.


Kontakta oss

Vill du nå ut till fler och sälja mer? Vill du byta målgrupp? Eller vill du bara prata med oss?  

Hör av dig så hör vi av oss tillbaka. 

•    •    •

Using Format